De beste overkapping vindt je op verandastunt.nl. Wij bieden de mooiste overkappingen aan voor de tuin of terras. Met deze uitbreiding in de tuin of terras kunt u altijd genieten van het weer en zelfs naar de sterren kijken in de avond met een glazen dak.

Door de vele mogelijkheden is een keuze natuurlijk niet snel gemaakt. Wij helpen u graag hierin verder zodat u zelf verder geen zorgen meer heeft. Met verschillende kleuren, lichten (led), verwarming en meer krijgt u altijd iets unieks in de tuin/terras.

Wij geven geheel vrijblijvend advies en komen gratis bij uw tuin / terras inmeten. Als u al weet wat u wilt, dat is alleen maar mooi! Dan maken wij gelijk een offerte op maat voor u! Met onze vele stuntprijzen kunnen wij altijd een mooie prijs aanbieden voor uw overkapping. U krijgt van te voren te waten hoe lang het gaat duren, wat de kosten zijn (echt het hele plaatje, geen plotselinge kosten) en wat wij allemaal nodig hebben van u.

  • Concept en maatwerk zonder extra kosten
  • Uw huis wordt meer waard
  • Professioneel maatwerk
  • Extra leefruimte bij u thuis

Loopt het project toch uit?

Een uitloop in het project kan gebeuren. Het gebeurt niet vaak, maar als het bij u gebeurt, dan staan wij garant. Wij komen u tegemoet als wij de aangegeven deadline niet hebben gehaald. (Met uitzondering van speciale gevallen zoals onwel personeel)

Inspiratie

overkapping kopen
overkapping laten maken
maatwerk overkapping